Merknad

Google Geocoding API error: The request was denied.

Bekkestua omsorgsbolig

Velkommen til oss på Bekkestua!

Omsorgsboligen

Bekkstua omsorgsbolig ligger midt i hjertet av Bekkstua sentrum med gode kommunikasjonsmuligheter i forhold til offentlig transport. Bekkestua sentrum er i stadig vekst og når nytt kjøpesenter åpner dørene i august 2016 har omsorgsboligen direkte tilkomst til sentret. Leilighetene har gode lysforhold med sol fra morgen til kveld på felles arealene.

Resepsjonen

Resepsjonen tar seg av sentralbordet og formidler bestillinger og beskjeder vedrørende de ulike tjenester som sentret tilbyr. Her kan man også få hjelp til å for eksempel bestille taxi og lignenede.

Leilighetene

Bekkestua omsorgsbolig består av 44 selstendige leiligheter på ca 52 kvm bruksareal. Leilighetene er fordelt på inntil fem etasjer i to blokker ved siden av hverandre. Hver enkelt beboer disponerer fritt sin leilighet, som leies ut umøblert. Boligen har standard som "livsløpsbolig".  Alle leiligheter består av entre, stue med åpen kjøkkenavdeling, soverom og bad. Brannvarslingsanlegg og trygghetsalarm er montert i alle leiligheter, i tillegg er der varslingssystem med to-veis-kommunikasjon slik at det er lett å få kontakt med personalet. Det er en verandra med plass til et lite bord + stol og mulighet å montere blomsterkasser til hver bolig, utenom på bakkeplan der det er utgang til en liten hage. Boligen er døgnbemannet.

Sentralbord er åpent klokken 08:00 - 15:00 mandag-fredag

 

Adresse

  • Gate: Bærumsveien 222
  • Postnummer: 1357
  • Poststed: Bekkestua

På kartet

Lokale portaler Timeoffice
Ansvarlig redaktør:
Per Sørlie
957 48 654
per@timeoffice.no
Webdesigner:
Irma Rustad
Lokale portaler i Bærum
Sandvika
Bekkestua
Stabekk
Eiksmarka
Lokale portaler i Asker
Asker sentrum
Heggedal
Lokale portaler i Oslo
 
Laget av Nettskred | Admin
Alt innhold er kopibeskyttet, gjengivelse uten skriftlig tillatelse er forbudt