Bekkestua - Haslum - Hosle!

Bekkestua 2024 - Velkommen

Hvis du godtar informasjonskapsler, bruker vi dem til å forbedre og tilpasse opplevelsen din. Les mer!  (foto/illustrasjon fra LP)

NYTT! Lokaloppgjør Bærum - stabæk

Bærum og Stabæk møtes i 2. runde i NM fotball 2024. Kampen er satt opp til onsdag 24. april.

Bekkestua senter 2024 - Velkommen! 

Bekkestua senter normale åpningstider kl. 10.00 - 20.00. Lørdag 10.00 - 18.00. (foto/illustrasjon fra LP)

NYTT! Magnolia Vinbar åpnet dørene 15. desember 2023, Velkommen!  La
Lør: 10-18Aktører med andre åpningstider på Bekkestua Senter. Les her! Se alle butikker! #SALG - #NYHETER - #Bekkestua Bekkestua senter er den største og dominerende handelsplassen på Bekkestua. Velkommen til en handel.

BÆRUM TIL NM-FINALEN!

 Velkommen til NM Finale! Bærum basket er i finalen!  (foto/illustrasjon fra Norges Basketforbund og LP Bekkestua)

Torsdag 11.04. 2024 Fyllingen - Bærum 103 - 85. Møt opp på søndag 14.04.2024 Bærum - Fyllingen i Nadderudhallen.. Bærum trenger støtte. BILLETTER!

stabæk Fotball 2024 på nadderud

Velkommen til Nadderud stadion. Adresse Gamle Ringeriksveien 59 1356 Bekkestua. Se terminliste!  (foto/illustrasjon fra LP Bekkestua)

Stabæk kvinner i toppserien 2024

Neste kamp er borte for Stabæk kvinnene  (foto/illustrasjon fra RBK)

Stabæk herrer obos-ligaen 2024

   Neste kamp i OBOS-LIGAEN er søndag 14 april 2024 kl. 17.00 på Intility arena. BILLETTER  (foto/illustrasjon fra VIF)

Kjøp Sesongkort 2024 KLIKK HER

(foto/illustrasjon fra Stabæk og LP Bekkestua)

Loppemarked på Stabekk skole

Snart er det loppemarked igjen! Adresse Stabekk skole Gml. Ringeriksvei 23 1356 Bekkestua. 27. og 28. april 2024. Velkommen til et spennende loppemarked. (foto/illustrasjon fra LP Bekkestua og Smågardistene musikkkorps)

Leie lager i Bærum? ta kontakt med Lagergutta! Telefon 921 73 000 - KLIKK HER!

Lagerbod - Mellomlagring - Lagerhotell - Container - lagring for private og bedrifter på flere lokasjoner i Bærum. Les mer! (foto/illustrasjon fra Lagergutta)

Parkering på Bekkestua KLIKK HER! 

Bekkestua have 2024 - ledige leiligheter

Følg med på oppdateringer, her vil vi jevnlig legge ut nye bilder fra byggeplassen. LES HER! Adresse visningssenter: Gamle Ringeriksvei 31, Bekkestua. Les mer! Finn Ledige leiligheter! (foto/illustrasjon fra Bekkestua have)

Nettbutikker på Bekkestua - KLIKK HER

Velkommen til nettbutikkene på Bekkestua! (foto/illustrasjon fra LP Bekkestua)

Bærum Basket nadderudhallen

Velkommen Bærum basket på Nadderudhallen. Neste kamp - Les mer!

VELKOMMEN TIL HASLUM 2024

SE NYHETER PÅ HASLUM! SE TILBUD PÅ HASLUM! (foto/illustrasjon fra LP Bekkestua)

Velkommen til Hosle 2024 

Les mer! (foto/illustrasjon fra Hosle Gård)

Galleri Normisjon Gjenbruk Bekkestua - velkommen!

Velkommen til vår gjenbruksbutikk på Bekkestua. Det er stor kvalitet på våre bruktvarer. Kom innom og ta en prat og vi hjelper deg å finne noe av det flotte vi har. LES MER!

(foto/illustrasjon fra LP Bekkestua)

SISTE OM Nye Nadderud stadion på Bekkestua

Nytt om stadion på Nadderud. (foto/illustrasjon fra Bærum kommune / Hille Melbye arkitekter / Stefan Ekeberg arkitekter)

Drømmen om Nye Nadderud idrettspark blir en realitet. Byggestart i april 2024.

Nye Nadderud stadion skal ha plass til 8000 tilskuere, og blir hjemmebanen til Stabæk. Bærum kommune planlegger  total oppussing av hele anlegget, og blir ny stadion for toppfotball i Bærum med kravene fra Norges Fotballforbund og det europeiske fotballforbundet (UEFA). Skal også bygges tennishall, skatepark, og det skal også legges til rette for fritidsaktiviteter og virksomheter som gjør at det blir aktivitet der hele tiden. Kostnader beregnes til ca. 1 milliard kroner. Bærum kommune gjorde vedtaket 20. mars 2024, og vedtaket fikk flertall i kommunestyret. 

Nytt om nadderud idrettspark

 Idrettsparken utvikles som et stort, grønt parkmessig område med diverse idrettsanlegg og et område for uorganisert aktivitet. Idrettsparken skal være åpen for alle, og tilpasses ulike alders- og brukergrupper. Grøntarealer skal utformes med vegetasjon og møbleringselementer. Det blir en ny større skatepark. Rundt stadionet er det foreslått en gangsone som skal fungere både i hverdagen og under kampavvikling.

Foreslått tennishall og utendørs tennisbaner er plassert på samme sted som eksisterende tennisanlegg. Tennisanlegget får fire baner med hall over og en utendørs bane. Det åpnes også for en 6. bane ute. LES MER!

nye Bekkestua - Frøy bekkestua -lekre townhouse sentralt på Bekkestua

Salget er i gang! - I Frøytunveien sentralt på Bekkestua slipper løs salgstrinn av 30 unike townhouses. Forventet byggestart er høsten 2024. Velkommen til visning. Les mer!  (foto/illustrasjon fra Pilares eiendom AS) 

Haslum håndballNadderud Arena 2023/24 - toppserie spill - velkommen!

Sommeren 2024! KLIKK HER!

Haslum på nadderud arena -velkommen!

Se vår Facebook-side eller Hjemmeside Kjøpe billett!  Alle kamper på Nadderud Arena: Klikk her! 

HASLUM kvinner 1. divisjon

(foto/illustrasjon fra Haslum Håndball og Bekkestua LP)

Asker og bærum Tannklinikker

Tannklinikker i Asker og Bærum! Åpningstider er mandag til fredag 08.00 til 18.00. (foto/illustrasjon fra Tannami klinikk)

Lørdag etter avtale - Søndag etter avtale!

TANNLEGENE på SLEPENDEN

Enkel parkering av bil ved klinikken, velkommen til oss!

Kontakt oss på tlf 66 98 38 80  / Akutt 404 06 808 E post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen til vår hjemmeside hjemmeside!

BEKKESTUA FEKTING

FEKTING I BÆRUM

FEKTING FOR VOKSNE - FOR BÅDE ERFARNE OG NYBEGYNNERE! (foto/illustrasjon fra LP Bekkestua)

Bekkestua Fekting kan endelig tilby fekting i Bærum for voksne. Vi åpner et nytt kurs for både erfarne fektere og for nybegynnere. Fekting er en fantastisk idrett som en kan drive med langt opp i årene hvis en ønsker. Det er veterankonkurranser i Norge og utland. Det er nydelig og morsom måte å holde seg i form på. Kom og prøv! Les mer her!

Bekkestua sør!

Bekkestua sør er et byggeområde på til sammen 32 daa. Området består av et lite brukt, tilnærmet flatt og tidligere myrlendt parti, og et skogholt i skråningen opp mot Bærumsveien. (foto/illustrasjon fra Bærum kommune)

Formålet med områderegulering er å legge til rette for å bygge ca 100 enheter (150-200 boenheter hvis det tilrettelegges for leiligheter i 1.etg), en barnehage, balløkke og en gang-/sykkelvei fra Kleivveien mot Gjønnes og fra Kleivveien til Frøytunveien gjennom planområdet. Bebyggelsen kan oppføres i inntil 3 etasjer, som rekkehus eller andre former for småhusbebyggelse. For kommunen knyttet utbyggingsinteressen seg i 2016 til etablering av barnehage for 120-150 barn på egen tomt, samt 12 tilrettelagte boliger med serviceenhet innpasset i den øvrige bebyggelsen.

Les mer hos Bærum kommune!

Gjønnesparken på Bekkestua

Gjønnesparken ligger like vest for Bekkestua sentrum. Bærum kommune drifter og utvikler parken etter avtale med privat grunneier. Parken er i stadig utvikling. Lekeplassen i nord ble bygget i 2021. Ser mer! (foto/illustrasjon fra Bærum kommune)

Adressen er Gamle Ringriksvei 56 1357 Bekkestua

Bekkestua øst! Bærum kommune skal forlenge Bekkestua sentrum og skape et attraktivt bymiljø med prioritering av myke trafikanter.

Prosjektet skal etablere nye, bredere fortau langs fasadene på begge sider av Gamle Ringeriksvei og reetablere dagens gate med nytt gatevarmeanlegg. Gaten utformes som en sykkelprioritert gate, der bilene kjører på syklistenes premisser. I Bekkestuveien skal det bygges fortau langs de nye boligblokkene i Bekkestua Have. Prosjektet omfatter Gamle Ringeriksvei på strekningen mellom rundkjøringen i Jens Rings vei og krysset med Bekkestuveien, samt Bekkestuveien opp til starten av Kleivveien.

. Les mer Bærum kommune! (foto/illustrasjon fra Bærum kommune) 

 Birger N Haug Asker og Bærum

Les om oss her! (foto/illustrasjon fra Birger N Haug)

Kleivveien nord Bekkestua

Kleivveien nord er et byggeområde på til sammen på ca. 17.5 daa. Det grenser mot Gamle Ringeriksvei i sør, Bekkestuveien og eksisterende villabebyggelse mot nord, og gang- og sykkelveien over tunnelåpningen til Jens Ringsvei, retning Stabekk skole og Ringstabekk, mot øst. Planen for området legger opp til et bilfritt område med til sammen 215 leiligheter i blokker på 3–5 etasjer med en gjennomsnittlig størrelse på ca. 80 kvm, omtrent likt fordelt på 2, 3 og 4 roms (og større) leiligheter. LES MER!

 i Coop Mega huset.

Adresse Gamle Ringeriksvei 39 1357 Bekkestua. Bestille! (foto/illustrasjon fra LP Bekkestua)

Velkommen til kamp på Hosle!

Velkommen til kamp på Hosle-banen LES MER! (foto/illustrasjon fra ØHL)

Bekkestua nord er ferdigstilt

Bekkestua nord omfatter området på begge sider av veiene Gamle Ringeriksvei fra Presterud allé/gård i vest, opp Nadderudveien, og Jens Rings vei øst til Bærumsveien. Les mer Bærum kommune! (foto/illustrasjon fra Bærum kommune) 

Sport på Bekkestua

Nadderud Arena håndballkamper 2024 - Velkommen!

Håndball nyheter

Nadderud Arena!

Velkommen til Nadderud Arene!

Kampene på Nadderud Arena finner under les mer:

Les mer …

Arena Bekkestua - åpningstider 2024

ARENA BEKKESTUA 2024

Free Weekday’s = gratis inngang på onsdager, torsdager og fredager fra kl. 16 - 21, hele 2024!*Med forbehold om endrede åpningstider i ferier og rødedager. Du får kjøpt sesongkort for helger, gyldig tom. Sommerferien. Vippsnr. 629889

500,- (u18) & 600,- (o18) ta screenshot av betaling!
Velkommen! ✨???? x ????✨

Arena Bekkestua - velkommen! SE  Instagram 

Arena Bekkestua, men nå etter ny samarbeidsmodell med Viken Skateboardforening! Fremover har vi åpne sessions for alle (over 8 år) som er interessert i skate, scoot og inline, og det hele fem dager i uka! Sjekk ut arrangementene Åpen Skate session x Arena Bekkestua og skate session (helg) og kom på skate sessions, onsdag til søndag på Arena Bekkestua. Velkommen! 

 (Arena Bekkestua – Viken Skateboardforening) Nytt fra Arena Bekkestua Skate! Les mer!

Adresse er: Gml. Ringriksvei 55 1357 Bekkestua

Les mer …

Stabæk Support - Korps - Nadderudhallen / Svømmehallen

STABÆK FOTBALLSUPPORT

Velkommen til hjemme kamper på Nadderud.

 • Nadderud Stadion Gamle Ringeriksvei 59

Spille i Korps på Bekkestua

Les mer om Hosle og Bekkestua Skolekorps. KLIKK HER!

Nadderudhallen

Nadderudhallen med åpningstider 2024. Velkommen!

Besøkadresse er Haukeveien 12 1356 Bekkestua - telefon: 67 10 14 40 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Normal åpningstider: Påskens åpningstider
MANDAG 08.00-20.00   MANDAG 08.00-20.00 
TIRSDAG 07.00-20.00  TIRSDAG 07.00-20.00
ONSDAG 08.00-20.00  Onsdag 27. 08.00 - 13.00
TORSDAG 08.00-20.00  Torsdag 28. stengt
FREDAG 08.00-20.00  Fredag 29. stengt
LØRDAG 10.00-16.00  Lørdag 30. Stengt
SØNDAG 10.00-16.00  Søndag 31. stengt

Mandag 1. april 10.00 til 16.00 - Billettsalg slutter 1 time før.

 Informasjon om svømmehallen

 • 25 meters basseng
 • Stupetårn - 1, 3 og 5 meter
 • Barnebasseng - Dybde 90 cm - 32 grader
 • Plaskebasseng for de minste
 • Velværeavdeling
 • Treningsrom
 • Butikk
 • Sklie 48 meter lang
 • Sklie for de minste i plaskebassenget
 • gratis parkering

Velkommen til vår svømmehall på Nadderud.

Les mer

Bærum stup klubb 

Vi holder til i Nadderudhallen.

Våre ungdomstrenere følger de yngste gruppene i klubben, og har hovedansvar for Stupskolen.

Vi er stolte over å ha mange av våre utøvere representert på landslaget, hvor de har deltatt både i EM og VM de siste årene.

Telefon: +47 48 06 83 98 - E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Golf på bekkestua

Se vår hjemmeside!  Adresse Ballerud Allè 1363 Høvik

Mail! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Telefon 67 10 61 10

 

Nadderud videregående skole

Adressen er Gjønnesjordet 30, 1357 Bekkestua.

Hvordan komme til skolen!

 T-banens linje 3 Kolsås/Mortensrud, stoppested Gjønnes. Fra Gjønnes er det ca. 8 minutter til fots, i retning forbi Gjønneshallen.

Nærmeste stoppsted for buss er Løkebergveien (rute 230) og Øygardveien (ruter 150, 211, 220, 150 E og N150).

Se vår Facebook!

Gjønnes Idrettshall

Gjønnesjordet 42, 1344 Haslum - Telefon 67 12 20 21

 

Les mer …

Bekkestua bank

Bankautomat på Bekkestua

Bærumsveien 205 Bekkestua LES MER   (foto/illustrasjon fra LP Bekkestua)

Nadderud Arena håndball 2024

Lokale portaler Timeoffice
Ansvarlig redaktør: Per Sørlie
Leangbukta 46, 1392 Vettre
957 48 654 
per@timeoffice.no 

Lokale portaler i Bærum
Sandvika
Fornebu
Stabekk
Eiksmarka
Lokale portaler i Asker
Asker sentrum
Lokale portaler i Oslo 
Oslo sentrum
| Admin
LOKALE PORTALER TIMEOFFICE COPYRIGHT ©